« Tillbaka till senaste års nyhetsarkiv
 
 
12-07-21
Stark instats i Sibiu Rally - från 45:e plats upp till andra plats!

Patrik och Göran inledde IRC-deltävlingen i Rumänien, Sibu Rally, med att sätta andra snabbaste tid och visa att de var tänkt att vara med och slåss i toppen.

Dessvärre fick de på andra sträckan en punktering som kostade dem nästan fyra minuter och som gjorde att de hamnade sist. Men från 45:e plats arbetade de sig upp och slutade två i rallyt.

Under kvällens presskonferans blev de hedrade för sin insats och fick ta emot "Colin McRae Flaout out Trophy". Det med motiveringen att de inte gav upp! Trots att de började på en andra plat, rasade ner till 45:e. Men de kämpade sig tillbaka och slutade tvåa i rallyt.
- "Jag är mycket glad och hedrad" säger Patrik strålande glad "Det här rä verkligen en ära att få motta och en av de finaste pris man kan få".

Motiveringen för "Colin McRae Flout out Trophy":

“After a lot of discussion it could have been easy to consider Andreas Mikkelsen because, as usual, he was the fastest and won a lot of stages. But considering the spirit of Colin McRae we have decided on this rally that Patrik Flodin, who was 45th after stage two but never gave up, was always flat out as he fought back up to second place.”

Mer info och sträcka för sträcka från Sibu Rally hittar du » här