« Tillbaka till senaste års nyhetsarkiv
 
 
08-05-14
Patrik gästförare i Camaro Cup på Mantorp

Camarocupbilen Patrik komme att ratta.Patrik kommer att starta i årets Camarocuppremiär 18-19 maj. Det är Bryntesson Motorsport som låter honom bli först ut i gästförarbilen. Den bilen som P-G Andersson rattade med stor framgång under fjolårets Camaro Cup.

Teamchef Tony Bryntesson är glad att få Patrik som årets första gästaförare:
- "Patrik är en mycket duktig och lovande förare som vi kommer att få se mycket av i framtiden. Jag blir inte förvånad om han gör P-G Andersson sällskap i WRC om något år. Det ligger också i linje med vårat tänk att bredda motorsporten och få in mera rally killar i banracingen"

Patrik själv ser fram emot att åter få ratta en Camaro i Camaro Cup.
- "Jag är mycket glad av att få erbjudandet av Bryntesson Motorsport. Jag vet att det är ett bra team och jag kommer få alla resurser för att lyckas. Camaro Cup har utvecklats enormt och det är många duktiga förare och team i klassen. Men jag tror jag har bra chans till toppresultat och skall göra allt för att leva upp till teamet´s förväntningar" säger Patrik.

Bilen på bilden är Bryntessons nylackade bil. Camaro Cup jobbar mycket för att få barnen att trivas under racingen och deras barntimmar under fjolåret var mycket uppskattade. Som ni ser går det lite i barnens tema även i år!

Mer info om Camaro Cup hittar du på: www.camarocup.com,
Mer info om Bryntesson Motorsport hittar du på www.bryntessonmotorsport.com

 
Till toppen av sidan