« Tillbaka till senaste års nyhetsarkiv
 
 
08-01-11
Start i Svenska - men sen behöver Patrik hjälp!

Patrik håller på att få det sista klart inför Svenska Rallyt nu:
- "Ekonomiskt är jag nästan i mål nu. Det fattas bara en del, men det bör jag hinna få ihop innan start" säger Patrik hoppfullt.

Det är som vanligt en Subaru som gäller för Patriks del. Han kommer att starta tillsammans med SYMS Europa som är ett Subaruteam som är stationerat i Belgien. I fjol gjorde bland annat den snabbåkande finländaren Kristan Sohlberg sina VM-starter med det här teamet.

Dessutom har Svenska Subaru Swedish Dealer Team gått in och stöttar Patrik i satsningen kring rallyt.
- "Om jag startar i Svenska Rallyt kommer jag givetvis att köra för att vinna".


Dessutom har Patrik fått ett WildCard, vilket innebär att han startar med GrN VM-status. Poängen han får, kommer han att få ta med sig om det blir någon vidare satsning.

Maria kommer inte att vara co-driver åt Patrik i år:
- "Eftersom jag inte kunde garantera Maria en hel satsning i år, så vi har valt att göra så här" säger Patrik "Jag önskar henne och Anders Gröndal
lycka till i år"

Under Svenska Rallyt kommer rutinerade Göran Bergsten att ta över högerstolen. Göran har tidigare varit bisittare åt Thomas Shie, tillsammans har de tagit flera guld i Norska Mästerskapen, och åt Henning Solberg. Göran blir perfekt, en värmlänning som har VM tempo, kan det bli bättre?

Men som sagt, efter Svenska rallyt behöver Patrik all hjälp han kan få:
- "Ja, jag behöver verkligen all hjälp jag kan få nu" vädjar Patrik "både vad gäller finansiärer, idéer till sådana och all annan hjälp jag kan få" Det börjar tyvärr
- "Tyvärr börjar det bli lite bråttom nu!"

Innan anmälan går ut till VM-deltävlingen i Argentina, måste Patrik ha fått allt att gå i lås om det ska bli någon vidare tävlan i årets GrN-VM.

Har du några idéer som kan hjälpa Patrik.
Känner du någon du tror kan vara till hjälp?
Eller vill du vara med och stötta Patrik ekonomiskt eller på något annat sätt?

Maila då till:l patrik @patrikflodin.com

 
Till toppen av sidan